In momentul completării fisei de cazare și achitării integrale a camerei după vizualizarea acesteia sunteți de acord cu toți termenii și condițiile Pensiuni Scarisoara.

 

Dorința noastră este sa va oferim o ședere de neuitat la Pensiunea Scarisoara, stabilind o serie de reguli de care va rugam in mod respectuos sa țineți cont. Sosire și plecare: Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fisei de anunțare a sosirii pe baza actului de identitate.

 

Cazarea copiilor pina la 12 ani este gratuită, pentru copii între 12-16 ani se percepe 50% din valoarea unui pat denumit supliment cu sau fără asigurarea unui pat suplimentar in camera, iar peste 16 ani se percepe tarif normal.Cazarea se face începând cu ora 14:00 pina la ora 22:00.

 

Eliberarea camerelor se face pina la ora 12:00.La solicitarea clientului și cind Pensiunea dispune de spațiu se pot aplica conform practicii internaționale tarife speciale pentru rămânerea după ora 12:00 in camera:pina la ora 14:00=30%din tariful afișat pe o zi,pina la ora 16:00=50%din tariful afișat pe o zi, pina la ora 18:00=70%din tariful afișat pe o zi, pina la ora 20:00=100% din tariful afișat pe o zi.

 

Modalitati de plata: este acceptata plata numerar(RON),transfer bancar.Siguranta: nu ne asumam răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta Pensiunii.Parcare: Pensiunea noastră oferă gratuit spațiu de parcare.

 

Animale: nu este permisă cazarea in pensiune a persoanelor însoțite de animale. In cazuri exceptionale, cazarea se va face prin prezentare la sosire a certificatului național / internațional de sanatate( vaccinuri).Taxa de plata este stabilită de către administratorul Pensiuni.

 

Confidentialitate: Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără sa avem acordul dumneavoastră.

 

Protectia mediului:Lengeria și prosoapele se schimba la 3 și respectiv 2 zile sau la cererea clientului.

 

Responsabilitati: Clientul este responsabil fata de pensiune pentru daunele provocate celorlalți clienți, clădirii,mobilierului și echipamentelor pensiunii.

 

Comportament: Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea clienților nepoliticoși și turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunii sau deranjează alți clienți.Fidelitate:

 

Ne rezervam dreptul de a acorda bonusuri și discounturi in scopul fidelității clienților noștri. Clauze Finale:Cosideram ca orice client in momentul accesării oricărui serviciu oferit de Pensiunea Scarisoara a luat la cunoștința de termeni și condiții menționate mai sus și le-a acceptat tacit. Politica Prnsiuni poate fi oricând modificata fără notificare.